HTML

Spermadonort keresünk

11 éve vagyunk házasok. Férfimeddőség miatt keresünk olyan férfit, aki spermadonorunk lenne, kikerülve a magyar egészségügyet és a híres magyar jogbiztonságot.

Friss topikok

  • Én80: Sziasztok! Szívesen segítek még olyan hölgyeknek, akik kisbabát szeretnének. Egy pár kérdésre vála... (2021.06.04. 07:19) 2009. 02. 07.
  • Nyaldmegamakkom: @P Á: adathalász numero 2 ;) (2020.12.19. 13:50) 2009.02.18.

Linkblog

Archívum

2009. 02. 07.

2009.02.07. 17:11 spermadonorkerestetik

Bemutatkozunk

 

Köszöntünk nyilvános naplónk oldalain! Nem kevés gyötrődés után vagyunk itt és nagyon reméljük, hogy segítségeddel megoldást találunk problémánkra.

 

11 éve ismerjük és szeretjük egymást. Vidáman és vagányan éltük eddigi életünket. Mindketten nagy családban nőttünk fel és megígértük egymásnak, hogy a közös családunk is népes lesz.

 

Mondhatni, tipikus történet a miénk. Megismerkedtünk és a főiskola után összeházasodtunk. Azonnal gyermeket szerettünk volna, méghozzá azért, mert fiatal szülők szerettünk volna lenni. Hagyományos családot akartunk, ahol a nő anya és feleség lehet elsősorban. Nagyon hamar kiderült, hogy minden vágyunk a családalapítással kapcsolatban komoly nehézségbe ütközik.

 

Diagnózis: azoospermia. Annyit tesz, hogy nincs az ondóban spermiumsejt. Egyetlen egy sincs.

 

Az azt követő években hormonkezelések és műtétek következtek, eredmény nélkül. Ezen a fórumon nem részletezzük ennek érzelmi részét, de aki kicsit is jó beleérző képességgel rendelkezik, kitalálhatja, hogy sok feszültséggel, sok sírással, vádaskodással és reménykedéssel teltek ezek az évek.

 

Megismerkedünk a magyar jogszabályokkal és az egészségüggyel. Egyik sem kellemes ismeretség. Kiderült, hogy nagyjából 4 lehetőségünk van:

1. Gyermek nélkül találjuk meg a boldogságot. Erre az volt a válaszunk, hogy köszönjük, semmiképpen sem ezt választjuk.

2. Örökbe fogadunk valakit. Ezzel kapcsolatban kiderült, hogy amennyiben újszülött és egészséges babát szeretnénk, akkor kb. 5-7 évet kellene várnunk a hosszú várólista miatt, ráadásul ha a bajba jutott anyuka a szülőágyon mégis vállalja magzatát, akkor őt védi a törvény, teljesen jogosan, mi azonban érzelmileg alaposan kikészülhetünk. Erre a kockázat miatt mondtunk nemet. Nem szeretnénk 7 évet várni. A másik megoldás, hogy nagyobbacska, beteg vagy nem magyar kisgyermeket választunk. Erre azonban szintén nemet mondtunk.

3. Igénybe vesszük az egészségügyet. Van több módja a "teherbeesésnek": saját sejtjeinket és testünket használva részt veszünk egy AH vagy ICSI IVF (lombikbébi) protokolon, ami esetünkben kb. annyit jelent, hogy a férfi herefalából kimetszenek belülről egy kis részt, melyben található több, esetünkben 50 db spermium, majd a nőt előkészítik és gyógyszeres kezeléssel először teljesen leállítják, majd turbó fokozatra állítják a petesejt termelését, ezzel 5-15 petesejtet nyernek, azokat egyenként megtermékenyítik úgy, hogy belefecskendezik a spermiumot vagy megmetszik a petesejt falát és úgy teszik könnyebbé a megtermékenyülést. Ez egy hosszadalmas, kockázatos, költséges és fájdalmas eljárás, kb. 25-30% eséllyel. Azonban erre igent mondtunk. Nem lett eredménye.
 

4. Idegen donor. Van lehetőség inszeminációra, ami annyit jelent, hogy a spermabank donorjai közül kiválasztunk (megvásárolunk) 1 ampulla ondót, azt laboratóriumi körülmények között a megfelelő napon bejuttatják a méhbe, ahol a maga természetes módján eljut a petesejthez és megtermékenyíti azt. Esélyek: 10%, költségek: kb. harmada a lombikbébi programnak. Gondok: az egyetlen működő magyar spermabankban kb. 20-25 férfi ondójából lehetett választani. A katalógus egy agyonfénymásolt, szamárfüles, szakadt, pecsétes dosszíé, ahol latinul vannak felsorolva az emberi arc főbb tulajdonságai (pl. elálló fül, sasorr, alacsony homlok, széles száj, stb), majd lentebb a férfi adatai: x cm magas, y kg súly, vékony-átlagos-testes alkat, csillagjegy!, vércsoport, kor és az általa megtermékenyített és megszületett gyermekek száma. Erre is igent mondtunk, nem sikerült.

 

2 év telt el azóta. Nem foglalkoztunk ezzel a kérdéssel, de minden nap azzal keltünk, hogy: Kizárt, hogy nekünk ne legyen gyerekünk. Részt vettünk természetgyógyász által ajánlott programokon, elkezdtünk egy önismereti kurzust, rengeteget tanultunk magunkról és főleg a bajunkról. Azonban nem kerültünk közelebb a gyermekáldáshoz.

 

Egészen mostanáig. Most eljutottunk odáig, hogy mindenáron gyermeket szeretnénk. DE! Nem akarunk részt venni semmilyen orvos által előírt hormon kúrán. Nem akarunk 3 embriót visszaültetni és 9 hónapon át azon izgulni, hogy melyik gyermekünk jön a világra agyhalottként. Nem akarunk egy láthatatlan és ismeretlen férfi ivadékát világra segíteni. Nem szexpartnert keresünk és nem egyéb partnert, hanem spermadonort.

 

Amit akarunk: megismerkedni olyan fiatal (25-40) év közötti férfival, aki képes egy életre szóló döntést meghozni és saját génállományát felajánlani számunkra. Nagyon szigorú feltételeket szabunk, de ez nyilván érthető.

 

A jelentkező férfit szeretnénk mindketten megismerni és csak a kölcsönös szimpátia után folytathatjuk tovább a programot. Ennek az úrnak minimum 180 cm magasnak kell lennie, barna szeműnek és sötétbarna, lehetőség szerint hullámos vagy göndör hajúnak. Fontos az ápoltság és egy bizonyos érzelmi-értelmi szint elérése. Szükségünk van egy 15 napnál nem régebbi vérképre, melyben HIV és Hepatitis került kivizsgálásra. Szükséges egy andrológiai vizsgálat, egy spermiogram, melyben megvizsgálták a jelölt spermaszámát és az az EU normáinak megfelelő minőségű. Nagyon fontos a névtelenség. Semmilyen más adat kicserélésére nincs lehetőségünk, mint a TAJ szám.

 

Ez a blog, mint az látható, nem szentimentális és romantikus indíttatású, hanem szerintünk egy nagy és szent cél, egy kisgyermek megszületésének érdekében jött létre.

 

Várjuk komoly gondolkodású férfiak jelentkezését!

 

NEM VÁRJUK okoskodók, mocskolódók, önjelölt ördög-ügyvédek, erkölcs-csőszök, aggályoskodók, vészmadarak, olcsó numerára vágyók, gyerekek, öregek, perverzek és betegek jelenkezését.

Az e-maileket a spermadonorkerestetik KUKAC gmail PONT com címre várjuk!

 

76 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spermadonorkerestetik.blog.hu/api/trackback/id/tr44928680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akvárium 2010.07.14. 19:41:40

Sziasztok!
Mi is hasonló problénával küzdünk már 10 éve,szeretnénk érdeklődni, hogy mik a tapasztalataitok, esetleg másik topikban akadt-e jelentkező?
Válaszotokat előre is köszönjük:

Bea és Csaba

steve.i.72 2010.07.15. 09:09:37

Sziasztok,
István vagyok,38 éves egészséges fiatalember.
A segítségemet szeretném felajánlani, ha még szükségetek lenne rá.
Elérhetőségem.: steve.i@freemail.hu

hazafi90 2010.09.03. 19:00:12

Én is szívesen jelentkeznék, ajánlanám fel segítségem.
Adatok:
1990-ben születtem
egyetemista vagyok,
egészséges életet élek,
rendszeresen sportolok,
jól tanulok,

ha érdekel titeket akkor a címem:
hazafi90@gmail.com

NL2010 2010.09.18. 04:03:27

Jó képességekkel rendelkező, egészséges, sportos, 37 éves, 100%-ban nemzőképes fiatalember vagyok.
Vállalok spermadonor szerepet.

Szíves érdeklődést a neocall03@yahoo.com címre várok. Üdv.: N. László

NL2010 2010.09.18. 04:04:01

Jó képességekkel rendelkező, egészséges, sportos, 37 éves, 100%-ban nemzőképes fiatalember vagyok.
Vállalok spermadonor szerepet.

Szíves érdeklődést a neocall03@yahoo.com címre várok. Üdv.: N. László

NL2010 2010.09.18. 04:07:17

Jó képességekkel rendelkező, egészséges, sportos, 37 éves, 100%-ban nemzőképes fiatalember vagyok.
Vállalok spermadonor szerepet.

Szíves érdeklődést a neocall03@yahoo.com címre várok. Üdv.: N. László

csodácska 2010.09.22. 11:04:27

Sziasztok!
Szintén ilyen problémával küzdő pár vagyunk, bár még csak az elején tartunk az egész tortúrának! Kicsit el vagyok/vagyunk keseredve ha valakinek van tapasztalata kérem írjon! Arra még nem is gondoltunk, hogy személyesen is ismerjük a donort, így is nehéz érzelmileg, de lehet, hogy ez jobb megoldás így! Ha van esetleg olyan fórum ahol van ilyen téma kérem írjátok meg!
Üdv AG

NL2010 2010.09.23. 03:33:20

@csodácska:

Nem nehéz ilyen témájú fórumokat találni itt, a neten, elég csak beírni a keresőbe a kulcsszavakat.
Ha gondoljátok, én szívesen beszélgetek Veletek erről a témáról.
Üdv: N. László (neocall03@yahoo.com)

LunaSol 2011.04.09. 15:53:11

Sziasztok!

Nálunk is ez a szomorú helyzet: azoospermia a férjemnél.
Több lombikon és műtéten vagyunk túl, sajnos eddig sikertelenül.
Még egy lombikot megpróbálunk (4.), amennyiben nem sikerülne, utána mi is átbeszéljük a donor adta lehetőséget.

Kitartást és erőt kívánok!

LunaSol

Csokolom 2011.07.21. 16:25:34

Jajistenkém, ez nagyon szomorú történet, totál együttérzek veletek. Látom a cikk 2009-ben íródott, na remélem azóta hozott a gólya meglepetést! Én is jártam hasonló cipőben, egy kapcsolatom ment tönkre emiatt, hogy a barátnőm a 16. hónap után sem esett teherbe, persze én mindvégig lelket öntöttem belé, mondván hogy ez normális, mint ahogyan ez tényleg normális, hiszen csak a 2. év eredménytelen próbálkozás után beszélünk meddőségről, és mivel szerettük egymást, tényleg őszintén tudtam lelket önteni a barátnőmbe, én teljesen bizakodó voltam, hát hallottam olyat hogy 17 (tizenhét!) évig próbálkoztak s egyszercsak sikerült a baba, szóval a mi másfél évünk még semmi. Na akkor egyszercsak lett egy olyan fordulat az életemben hogy valahogyan kapcsolatba kerültem a kereszténységgel, na és lényeg az hogy én arra gondoltam hogy a Jézust kell valahogy megkérni, na lényeg az hogy több keresztény ismerősömtől is kértem hogy valahogy folyamodjanak már a Jóistenhez ezügyben, na aztán jött a pofáraesés, hogy úgy sem sikerült. Na nálam ott volt egy fordulópont, ez szörnyen lesújtott engem, s minden hónapban azelőtt mikor vigasztaltam a barátnőm hogy ez normális, és nincs semmi baj, és tök őszintén így is gondoltam, na akkor már egy nagy hazugságba fordult át ez nálam, akkor már nem tudtam őszintén hinni is amit mondok vigasztalásul a barátnőmnek, ott akkor eltörött bennem valami. Ha már a Jóisten sem segít akkor bizony nagyon nagy baj van. Egyébként voltunk vizsgálaton, se neki, se nekem amúgy semmi bajom nincsen, szóval érthetetlen dolog ez. Na és ez a kudarc vezetett engem arra hogy létrehoztam egy pici weboldalt: www.spermadonor.hu ahol felkínálom segítségemet egyedülálló nők számára akik már kapuzárás előtt állnak, mert azt is tudom hogy nőknek elég nehéz normális partnert találniuk, és ez nagyon súlyos probléma, mert egy férfi bármikor alapíthat családot és vállalhatnak gyermeket, de a nők 35-40 éves korukig találniuk kell társat, különben a legnagyobb boldogságról, az anyaságról is lemondhatnak. Tehát ha bárkinek tudok valahogyan segíteni, örömmel teszem.

babucika00 2011.07.26. 18:56:59

Sziasztok!

Kedves férfiak,akik úgy dondolják,hogy szeretnének más házapáron is segitteni kérem jelentkez a következö címen:donortkeresek@freemail.hu

kovacs_evi 2011.12.11. 07:04:17

Sziasztok!
Megkérdezhetem hogy sikerült-e a baby projekt?

Tímea1982 2012.01.08. 18:28:25

@SegítekNektek:

Sziasztok !

Egy harmóniában élő leszbikus pár vagyunk.Minden vágyunk a kis családi fészkünkben 1 csöppség érkezése.Természetes úton szeretnénk kisbabát ,aminek megvalósításához kérjük segítségeteket. Szexuális kapcsolatot nem szeretnénk létesíteni, kis üvegcsébe történő élvezés után nekünk "csak" a spermiumra lenne szükségünk. Aki így is a segítségünkre lenne, kérjük írjon nekünk:) Esetlegesen írásban is nyilatkozatot adunk arról, hogy nem tartunk sem anyagi sem más jellegű igényt a gyermek felneveléséhez.
Ha szeretnél így is segíteni, lépj kapcsolatba velünk és megbeszéljük a részleteket. :)

Köszönjük előre is addig is puszilunk Titeket!!!:)

steve.i.72 2012.01.16. 08:26:58

@Tímea1982:
Szia Tímea!
A felajánlás továbbra is él.Az általad kért feltételek részemről rendben vannak.
Elérhetőségem steve.i@freemail.hu
István

A-Segítő 2012.02.21. 11:37:28

Sziasztok!
Sajnos manapság egyre gyakoribb, hogy a nők nem találnak megfelelő személytt, aki a gyermekvállalásban megfelelő partner lehet. Sokan ennek ellenére belevágnának akár az egyedülálló anyaságba is. Mások megtalálták életük párját, azonban előfordulhat, hogy neki különféle okok (meddőség, magtalanság) miatt nem lehet babája, és spermája nem alkalmas mesterséges megtermékenyítésre sem, vagy valamilyen átörökíthető genetikai betegségben (pl. hemofilia) szenved. Ezen túl ott vannak a leszbikus párok, akik szintén nem akarnak lemondani az anyaság örömeiről. Ezekben az esetekben lehet szükség egy spermadonor igénybevételére. Ha valakit érint a kérdés, utánaolvashat ezen a weboldalon: spermadonor.net16.net
Üdv!

BugaJakab 2012.06.26. 23:41:46

Egészséges 48 éves férfiként adományoznék spermát. Úgy tudom a nőkkel ellentétben a férfiaknál a kor előrehaladtával nem nő arányosan a genetikai rendellenességek esélye. Viszont a fiatalabb korban még nem tapasztalható betegségeknek már jelentkezni kellett volna / magasvérnyomás, kettes típusu cukorbetegség stb./ Valamint két okos és szép saját gyeerekkel is rendelkezem. ogiro@freemail.hu

LunaSol 2012.09.02. 21:33:12

Sziasztok!

Sikerült a csoda!!! A 4. lombik eredményesen zárult, és megszületett az első babánk, akire annyit vártunk!!! Saját baba, nem kellett végül donort igénybe vennünk! Friss bioptátumot használtunk ezúttal.
Köszönöm ezt a fórumot, mert erőt meríthettünk belőle. Mindenkinek sok sok erőt, kitartást kívánok, hogy a Csodát megélhessétek!!!:)))

Mimo-baba 2012.10.05. 12:54:39

Sziasztok!
Örültem, bevallom, ennek a blognak! Mi is hasonló problémával küzdő pár vagyunk. 10 éve együtt, még sem teljesült mindeddig a legnagyobb vágyunk, egy kisbaba megérkezése. Átestünk szinte minden vizsgálaton, aminek eredményeképp kiderült, hogy biológiailag közös gyermekünk soha nem lehet. Mi is megismerkedtünk kicsiny országunk adta jogi lehetőségekkel, és ezek nem kecsegtetnek boldog végkifejlettel legtöbbször. Hasonlóan sokatokhoz mi is "idegen" spermadonor bevonásának gondolatára jutottunk szexuális kapcsolat létesítése nélkül. Kérem, írja meg valaki, hogy sikeresen megoldódott-e orvosok gyógyszeradagolása nélkül, otthoni keretek között, donorsejtek felhasználásával a gyermekvállalás! Előre is köszönöm! Sok sikert, és kitartást a babára váróknak, sorstársainknak!

Mimo-baba 2012.10.05. 12:56:22

@LunaSol: Szeretettel gratulálok a kisbabához, sok boldogságot, nagyon jó egészséget kívánok Nektek! :)

Zuzzzu (törölt) 2012.10.28. 12:06:47

@Akvárium: Sziasztok!

Olvastam, hogy gyereket szeretnétek

Zolinak hívnak, 39 éves, 180 cm, viszonylag erős, húsos, csontos testalkatú (írhatnám, hogy sportos, az lennék, ha csinálnám), zöldes barnás szürkés (mikor milyen) szemű, kreol, most borotvált, amúgy göndör sötét barna hajú, állítólag jó kiállású "fiú" vagyok. Felnőtt oktatásban ténykedem, civilben Multi Level Marketing cégben hálózatot építek, szeretem a költészetet, most éppen a kötetem állítom össze,amit sokan nem értenek, mert nem vok 1 lírikus alkat(kívülről).

Családban genetikai betegség nem volt, viszont halmozottan előfordul köztünk a fenti szakma, az oktatás illetve a hivatásos pálya, de polgármester, vállalkozó, színész/énekes is van a rokonságban.

Matematikus, fizikus, kémikus nem igazán.

Ha megnyerte tetszésetek bemutatkozom, várom válaszotok.

Ui.: Előbb regisztráltam a rendszerbe, ezzel nyíltban is megjelenek majd, ha sikerül.

Üdv.: Zoli

Pomona33 2012.11.02. 00:04:30

Sziasztok!

Mi (is) egy harmincas éveink elején járó leszbikus pár vagyunk, akiknek a helyzetét tovább nehezíti a 180 cm körüli magasság - e fölött keresünk mi is ismert donort. Természetesen írásban vállaljuk, hogy nem támasztunk a későbbiekben semmilyen igényt és követelést a vér szerinti apa felé.

Ha valaki tudna segíteni nekünk, és jelezné ezt a pomona33@freemail.hu emailcímre küldött bemutatkozással, nagyon örülnénk neki. Természetesen mi is küldenénk bemutatkozó levelet, és fényképet is.

Sok sikert kívánok mindenkinek szeretettel:

Angéla

bitang úr 2013.01.03. 21:48:41

Sziasztok.
Egyedül álló 34 éves, jó adottságokkal rendelkező férfi vagyok.
184 cm 90 kg, barna haj és barna szem.Családomban genetikai betegség nem volt, nagyszüleim 92 és 88 évig éltek...
Szívesen lennék spermadonor, nem alkalmi szexet keresek.
Ha van érdeklödő, a lordbriganti@yahoo.com mailcímen bármikor megtalál.

lorb2014 2013.03.15. 14:47:46

Sziasztok,

Egyedülálló, harmincas évei közepén járó nő révén én is segítő „adományozót” keresek gyermekvállaláshoz. Olyan 25-38 év közötti férfi jelentkezését várom, aki minimum 175 cm magas, kék szemű, barna vagy szőkésbarna (esetleg hullámos vagy göndör) hajú.
Természetesen írásban vállalom, hogy nem támasztok a későbbiekben semmilyen igényt és követelést a vér szerinti apa felé. Továbbá az „adományozó” férfinak is le kell mondania írásban minden jogáról és kötelezettségéről.
Ha valaki tudna és szeretne segíteni, annak a várom a bemutatkozó (lehetőleg fényképes) levelét a lorb2014@gmail.com e-mailcímre várom.
Szép napot mindenkinek.

SPERMADONORT KERESEK 2013.03.15. 16:15:30

Sziasztok!

Gyermeket szeretnék.
A párom tavaly elhunyt. Idén tavasszal házasodtunk volna össze és alapítottunk volna családot.
A körülményeim és az életkoromat figyelembe véve (35 felett) komoly kapcsolat kialakítására már nincs időm. Mire kialakul egy kapcsolat és abba a stádiumba ér, hogy a leendő párom rábólint, hogy jöhet a gyerkőc, addigra lehet, hogy kifutnék az időből. Ha mégsem bólint rá, akkor elment sok idő, és újabb kapcsolat kialakításába kezdeni ismét hosszú évekbe tellene. Ezt nem kockáztatom meg, mert nem szeretnék lemondani a nőiesség kiteljesedéséről, az anyaságról.
Minden vágyam, hogy saját gyermekem legyen, hogy anya lehessek, hiszen ez az élet értelme.

Egyedülállóként anonim spermadonorral részt vehetnék lombikprogramban, amit embertelennek tartok, mivel nincs jogom eldönteni, hogy ki legyen a gyermekem apja, sosem tudhatom meg kitől szültem, és a gyerek sem tudhatja meg soha, hogy ki az apja. Ez mélységesen felháborít.
Ezért keresek ezúton egy olyan férfit, aki kölcsönös szimpátia esetén felajánlja segítségét spermadonorként természetes úton vagy otthoni inszem alkalmával a megfelelő időpontban.
Természetesen semmilyen követelést és kötelezettséget nem támasztunk egymás iránt, lemondunk jogainkról, melyet okiratba is foglalhatunk.

A gyermeket egyedül is fel tudom nevelni, ahogy nagyon sok nőtársam teszi. Az, hogy apa nélkül nő fel, semmivel sem rosszabb, mintha olyan családban cseperedne, amely viharos veszekedésekkel teli, ahol rossz a szülők viszonya. És arra sincs garancia, hogy együtt marad egy pár amíg felnő a gyermekük.
Szitkozódó, elítélő, kioktató leveleket, reakciókat nem kérek.

Két feltételem van:
1., legyél 25-40 év közötti,
2., kérek friss nemzőképességi vizsgálatról leleteket:
- andrológia vizsgálat (here, prosztata),
- spermiogram a WHO előírásának megfelelő értékekkel,
- bakteriális panel (vizelettenyésztés és spermatenyésztés: Chlamydia, Ureaplasma, Neisseria).
és utána szükség lesz vérképre is (HIV, Siphilis, Hepatitis panel).
Az andrológiai vizsgálat és a mintaadás alig 1 órát vesz igénybe.

Sikeres terhesség létrejötte esetén, szülés után 500.000,- Ft-ot, igen! félmillió forintot tudok felajánlani.

SPERMADONORT KERESEK 2013.03.15. 16:16:01

spermadonort.keresek@gmail.com

skype: spermadonort keresek

Segítő Sdonor 2014.01.04. 00:22:13

Sziasztok,

Szeretnék segíteni! Amennyiben még aktuális, a facebookon itt vagyok elérhető:

https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/segito.sdonor?fref=ts

kiss miklós 2014.02.08. 11:09:19

spermadonor lennék,otthoni inszeminációra is.30 éves egészséges,inteligens férfi babaprojekt30@freemail.hu

Segítő Sdonor 2014.04.05. 22:36:54

Sziasztok

Budapest környékén szívesen segítenék a hölgyeknek/ pároknak akik hasonló problémával küzdenek.Facebookon itt tudtok elérni:
https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/segito.sdonor?fref=ts

email:
karatty1234@freemail.hu

magyarmais 2014.05.05. 19:26:15

Sziasztok!

Miskolci házaspár vagyunk. Nekünk petesejt donorra lenne szükségünk. Talán elsőre furcsán hangzik, de "petesejtdonorságért" cserébe "spermadonorságot" tudok ajánlani. Segítsünk egymáson!!!

e-mail: magyar3529@gmail.com

Maria89 2016.01.21. 00:35:19

Sziasztok!

Elég régi a post, de meg próbálkozunk..
A párom és én régóta próbálkozunk , hogy összehozzuk a pici babánkat.
Sajnos kiderült, hogy a párom meddő, tehát nem nemzőképes.
Keresünk olyan vállakozó szellemű kedves férfit, aki talán hajlandó lenne segíteni nekünk.
Dióhéjban ennyi lenne, a többit e-mailen/telefonon vagy akár személyesen is megtudjuk beszélni.
Köszönöm!

HelperMale 2016.01.29. 00:49:12

@Maria89:

Szia Maria89!

Én szívesen lennék a segítségetekre. mailcímem: nagyfiu85@gmail.com

A továbbiakat ott beszéljük meg.

üdvözlettel: Ádám

Nevergiveup32 2016.05.01. 14:45:20

Sziasztok.
Mi is a párommal több éve szeretnénk babát. A férjemnél a vizsgálat során kiderült nemzőképtelen. Ezért keresünk
180cm magas, barna szemű,sötét barna hajú (25-40) éves korig olyan férfit aki segítene nekünk.

boglárka111 2016.05.10. 20:16:22

Sziasztok!

Mi is spermadonort keresünk. Sajnos nekem sem lehet a férjemtől gyermekem, ezért kérjük annak a férfinak a segítségét, aki friss orvosi leletekkel rendelkezik. Kérlek fényképes levelet küldj!

Köszönjük!:-)

boglárka111 2016.05.10. 20:17:34

Bocs, az e-mail cím lemaradt: boripalotas@freemail.hu

2016.05.29. 19:37:02

Üdvözlet mindenkinek!

Szívesen segítek meddő pároknak illetve egyedülálló hölgyeknek, akik szeretnének babát, de hiába próbálkoznak vagy nincs kitől.

37 éves, káros szenvedélyektől mentes, kétdiplomás, sportos férfi vagyok, mérnökként dolgozom. Hogy miért vagyok itt? Egyrészt rendkívül bőséges a sperma hozamom, az átlag kb. négyszerese. (Ez részben genetikai adottság, részben azért van, mert egészségesebben élek, mint a férfiak többsége.) Másrészt már van egy gyönyörű kislányom egy olyan hölgytől, aki úgy tudta, hogy neki nem lehet gyereke.

Természetesen nyilván fontos a kölcsönös szimpátia. Nem kósza numerát keresek, hanem segíteni akarok - mert szerintem tudok.

Akit érdekel, kérem, hogy ide írjon:

titkosdonor@gmail.com

Üdvözlettel:
Dániel

Tomek39 2016.10.13. 10:05:38

Sziasztok.

Én 39 éves, egészséges, káros szenvedélyektől mentes boldog pár kapcsolatban élő férj vagyok.
A jelenlegi 2. feleségemtől már nem kaphatok gyermeket, mivel neki már 2 fia van. És a 2. szülés után orvosi beavatkozással a további terhességnek gátat szabott.
Neki fáj a szíve hogy nem adhat nekem gyermeket.
Én viszont úgy gondoltam, hogy ha már nekem nem lehet, akkor örömmel segítenék másoknak. Akár nektek.
Elérhetőségem: tamas77.mail@gmail.com

2016.11.30. 23:54:23

Üdv!

Csak szeretném megerősíteni a korábbi hirdetésemet, hogy továbbra is aktuális.

38 éves, kétdiplomás mérnök vagyok, sportos alkattal. 180 cm magas, barna hajú és szemű, káros szenvedélyektől mentes. Van egy kétéves kislányom, aki természetes körülmények között fogant rendkívül gyorsan. Genetikai adottságom révén kb. 4-szer annyi a spermám, mint egy átlagos férfinak, néha még több. Ezért gond nélkül tudok vállalni gyakori mintaadást illetve több hölgyet is, akinek segíteni tudok.

Akit érdekel, kérem írjon a

titkosdonor@gmail.com

email címre.

Dániel

Kovács Ábel 2018.01.10. 17:32:11

Sziasztok!Spermadonornak jelentkeznék ,ingyen.37 éves vagyok ,175 cm magas,barna szemű.A végzettségemet tekintve középfokú, a diploma folyamatban van.Családomban örökletes betegség nem volt.Email:szl81@freemail.hu

Tomek39 2018.10.27. 07:15:39

Sziasztok!
Első felajánlásom óta már 2 egészséges fiú gyermek biológiai apukája vagyok.
Továbbra is él a segítő felajánlásom olyan pároknak vagy hölgyeknek akik természetes úton szeretnének gyermeket.
Pest megyében élek családommal. Így ezen környéken vagyok legkönnyebben elérhető.
Email: tamas77.mail@gmail.com
Jelige: Pocak lakót Karácsonyra :)

Én80 2019.01.11. 13:40:25

Feleségemnek nem lehet gyereke sajnos , de ezért elhagyni nem akarom, nem keresek kosza numerát, csak olyan nőt aki hasonlóan cipőben jár, hogy nem lehet a párjától gyereke, vagy olyan leszbikus párt, egyedül álló nőt aki gyereket akar. Lemondok papíron is az apai jogaimról, ha kell.38 éves 172 cm barna szemű, barna hajú vagyok.
Teljesen életvidám pozitív gondolkodású ember vagyok.

ez1980@freemail.hu

mosonyine 2019.02.27. 08:46:38

Él még ez a blog? Donort keresek lehetőleg Baranyában.

Nicolee93 2019.03.24. 21:53:33

Sziasztok!

Spermadonort keresünk, 4 éve együtt élő leszbikus párként (szóval aktus nélkül érdekelne minket a dolog) :) Lehetőleg Győr megyében, de a környező megyék illetve BP sem probléma. Természetesen a donor felé nem állítanánk semmilyen követelményt a gyerekneveléshez :)

Ha valakinek ez megfelel írjon nyugodtan, ha lehet fényképpel!
rnikolett93@gmail.com

Konyvtaroslany 2019.04.05. 13:27:34

@Valakiateleprol: Feltételezem, a hálószobába azért csak nem engedik be nézőnek a kiskölköt.

Én80 2019.04.07. 11:26:07

Sziasztok!
Igen, él még a felajánlásom.
Ide írhatok.
ez1980@freemail.hu

donorferfi 2019.04.17. 21:00:25

Sziasztok!

Én viszonylag nem rég vagyok sikeres donor. Tavalyi évben egyik női ismerősöm felkért, hogy nem-e vállalnám be ezt a magas tisztet. Hosszas gondolkodás és sok beszélgetés után belementem. Általa sikerült átélnem milyen is ha egy pár sikertelenül próbálkozik a családalapítással.
Azok után, hogy tudtam rajtuk segíteni úgy döntöttem másokon is szeretnék, ezért bárkinek felajánlom a segítségem, hogy örömet hozzak az életükbe.

Magamról annyit, hogy 25 éves vagyok, legmagasabb végzettségem gépészmérnök. Bácskiskun megye és vonzáskörzetében vagyok a legagilisebb, de a távolság nem akadály. 178cm magas, barna szem, barna haj, testsúlyom 80kg, alkatom sportos.
Igény szerint orvosi igazolások és kivizsgálások is megoldhatók.
A kapcsolatot az alábbi emailcímen tudjátok felvenni velem: detrevagyok@gmail.com

Én80 2019.04.23. 12:21:18

Sziasztok!
Szívesen segítek még olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.
Egy pár kérdésre válasz:
Nem pénzért és nem szexért segítek.
Mindegy hogy korházi, vagy házi inszemináció szeretnél, vagy bármi mást, én szeretnék anonim maradni.

Írj ide ez1980@freemail.hu és minden mást megbeszélünk.

laci2006 2019.05.02. 19:35:18

Sziasztok!Spermadonornak jelentkeznék ,ingyen.37 éves vagyok ,175 cm magas,barna szemű.A végzettségemet tekintve középfokú, a diploma folyamatban van.Családomban örökletes betegség nem volt.Email:szl81@freemail.hu

laci2006 2019.05.02. 19:36:18

Sziasztok!Spermadonornak jelentkeznék ,ingyen.37 éves vagyok ,175 cm magas,barna szemű.A végzettségemet tekintve középfokú, a diploma folyamatban van.Családomban örökletes betegség nem volt.Email:szl81@freemail.hu

laci2006 2019.05.02. 19:40:21

Sziasztok!Spermadonornak jelentkeznék ,ingyen.37 éves vagyok ,175 cm magas,barna szemű.A végzettségemet tekintve középfokú, a diploma folyamatban van.Családomban örökletes betegség nem volt.Email:szl81@freemail.hu

Én80 2019.05.06. 09:50:19

Sziasztok!
Páran írtátok, hogy 2009-es a bejegyzés, ez csak a fórum kezdete.
Friss 2019-es a felajánlásom.
Szívesen segítek még olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.
Egy pár kérdésre válasz:
Nem pénzért és nem szexért segítek.
Mindegy hogy korházi, vagy házi inszemináció szeretnél, vagy bármi mást, én szeretnék anonim maradni.

Írj ide ez1980@freemail.hu és minden mást megbeszélünk.

2019.06.02. 00:21:12

mennyi potya pinára leselkedő kis pöcs van itt :D
szinte csak le kell hajolni itthon és mindenhol kétes eredetű spermafolt huszárok nőnek mindenhol

David Blue 2019.07.25. 01:30:13

Üdv mindenkinek!

40 éves, sportos, 180 cm magas férfi vagyok, Budapesten élek.

Babára vágyó hölgyeknek ajánlom fel segítségemet. Pár évvel ezelőtt már voltak sikeres próbálkozásaim, több baba is született.

Van egy genetikai adottságom, amit hiperspermiának hívnak. Ennek köszönhetően az ejakulációim nem szokványos méretűek (3-5 ml), hanem jóval nagyobbak (10 ml fölött, tipikusan 15-20 ml között). A nagy mennyiséghez szerencsére jó minőség is társul.

Gyakori mintaadást is tudok vállalni.

david.szatmari78@gmail.com

David Blue 2019.10.26. 03:00:12

Sziasztok!

Szeretném megerősíteni korábbi hirdetésemet, mert a felajánlásom még aktuális.

41 éves, 180 cm magas, sportos, káros szenvedélyektől mentes, több diplomás férfi vagyok.

Donornak azért akarok jelentkezni, mert speciális adottságomnak köszönhetően meglehetősen nagy mennyiségű és jó minőségű spermával rendelkezem, az átlag kb. 3-4-szeresével. Már több terhességet sikerült elérni.

Gyakori mintaadást is tudok vállalni, illetve a nagy mennyiség miatt akár több hölgynek is tudok segíteni, vagy egy minta rövid időn belül többször is felhasználható.

david.szatmari78@gmail.com

istvan984 2019.11.11. 11:04:35

@SPERMADONORT KERESEK:

Sziasztok,
Én szívesen vállalkoznék donornak,
emailen,üzenetben tudunk értkeezni,de amugy 35 vagyok,rengeteg hobbim van,csak éppen az időm kevés, nekem valószínűleg nem lesz alkalmam családra, vagy hasonlókra,pénzügyi helyzet és idő miatt,de akin tudok szívesen segítek.de ezt meg tudjuk beszélni levelzés során,akár hosszabb levelezésben is benne vagyok,sokat gondolkodtam írjak-e ide,de végül,ha tudok,miért ne segítenék.
Ha gondolod keress meg,s írj.
Isti.

Én80 2020.08.18. 10:30:37

Sziasztok!
Szívesen segítek még olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.
Egy pár kérdésre válasz:
Nem pénzért és nem szexért segítek.
Én fecskedős módszerrel segítek.
Szeretnék anonim maradni, nem szeretnék a leendő gyermeked életében semmilyen szinten részt venni.
Van több sikeres találkozóm.

Írj ide: ez1980@freemail.hu
és minden mást megbeszélünk
Üdv
Viktor

Két Anyuka 2020.09.06. 19:03:49

Sziasztok!

Leszbikus pár vagyunk, és kisbabát szeretnénk,
házi mesterséges megtermékenyítéshez keresünk spermadonort!

Akkor szeretnénk belevágni, ha megvan a kölcsönös szimpátia, azonosak az elképzeléseink. Komoly, felnőtt gondolkodású személyt keresünk, aki kellő önismerettel rendelkezik, és ő maga is tudja, miért segítene nekünk abban, hogy gyermekünk szülessen. Nem dohányzó, addikciótól, örökletes betegségre való hajlamtól mentes, egészséges donort keresünk.

Fontos tudni hogy:

-Akár írásban is vállaljuk, hogy nem támasztunk semmiféle anyagi, vagy egyéb igényt a biológiai apával szemben. Mi is olyan donort keresünk aki nem pénzért vállalja a dolgot.

- Nem társszülőt keresünk! A donorral kölcsönös megállapodás kérdése, hogy ő biológiai apaként a teljes anonimitást választja, vagy szeretné ha nevesítenénk, esetleg fenntartaná a minimális kapcsolattartás lehetőségét is.

-Fontos számunkra a születendő baba biztonsága és egészsége, úgyhogy pár alapvető tesztet szeretnénk elvégeztetni (HIV/Aids, Hepatitis stb.). Ezek nélkül nem szeretnénk belevágni.

-Talán a fentiekből is egyértelműen kiderül, de biztos ami biztos: szex nem jöhet szóba! :D

ketanyuka0324@gmail.com

Nyaldmegamakkom 2020.12.19. 13:50:01

Ejnye mindenhol ezek a francos leszboszorkák, és mind kölyköt akar...

Hát nem feltűnő hogy mind a két bejegyzésnél szinte egyszerre jelennek meg?
ilyenkor arra kell hogy gondolják hogy a lehető legegyszerűbb módja ez hogy idióták email címeit szerezze meg valaki és adathalászatra használja :D
Potyapinalesők hajrá

sd2101 2021.01.07. 14:03:53

Sziasztok!

Szeretném felajánlani segítségemet hölgyeknek, pároknak akik kisbabát szeretnének.
Kölcsönös szimpátia esetén mesterséges házi inszeminációval, anyagiaktól mentesen. Testi kontaktus kizárva!
Teljesen anonim szeretnék maradni, nem szeretnék társszülő lenni és a nevelésben részt venni.
A kapcsolattartás maximum email váltásig terjedhet.
Egészséges, káros szenvedélyektől mentes, diplomás harmincas férfi vagyok.

sd2101 kukac pm.me

David78 2021.01.30. 15:21:31

Sziasztok!

A korábbi felajánlásom (akkor David Blue néven) még mindig aktuális.

42 éves, 180 cm magas, sportos, káros szenvedélyektől mentes, több diplomás férfi vagyok.

Donornak azért akarok jelentkezni, mert speciális adottságomnak köszönhetően kifejezetten nagy mennyiségű spermával rendelkezem, kb. 3-4-szer annyival, mint a férfiak többsége. Szerencsére a minőségére sincs panasz, és már több terhességet sikerült elérni.

Gyakori mintaadást is tudok vállalni, illetve a nagy mennyiség miatt akár több hölgynek is tudok segíteni, vagy egy minta rövid időn belül többször is felhasználható.

Jelenleg kevés az érdeklődő, van szabad kapacitásom.

david.szatmari78@gmail.com

Serena009 2021.03.29. 11:00:19

Sziasztok!

Spermadonort keresek Rh negatív vércsoporttal és világos szeműt.

Várom a jelentkezőket erre az e-mail címre: serena09@freemail.hu

Én80 2021.06.04. 07:19:27

Sziasztok!
Szívesen segítek még olyan hölgyeknek, akik kisbabát szeretnének.
Egy pár kérdésre válasz:
Nem pénzért és nem szexért segítek.
Fecskedős módszerrel segítek.
Szeretnék anonim maradni, nem szeretnék a leendő gyermeked életében semmilyen szinten részt venni.
Van több sikeres találkozóm.

Írj ide: ez1980@freemail.hu
és minden mást megbeszélünk
Üdv
Viktor
süti beállítások módosítása